ISODOR
HOVEDSIDE


Contura 610 G:4 Style

  • PRIS NU

  • 21.000.- kr.
  • PRIS

  • 21.000.- kr.
  • DATABLAD

PRODUKT BESKRIVELSE

Geniale funktioner

Automatisk start, boost-funktion og lydsvag askeskuffe er nyheder, vi er sikre på, at du vil sætte pris på, ligesom et innovativt udformet brændkammer, der øger effekten yderligere. Eller forenklet udtrykt: Du får mere varme ud af brændet. Desuden kan du vælge blandt tre forskellige størrelser, tre farver og omramning i artstone eller fedtsten.

ASF Automatic Start Function
Er en genial funktion, der automatisk regulerer optændingsluften via risten. Det betyder, at lågen kan lukkes, samtidig med at optændingsilden tændes, og brændeovnen bliver dermed helt uafhængig af rumluften. Det er da rart ikke at være nødt til at lade brændeovnen stå med åben dør under optænding. Også perfekt i moderne huse med undertryk. Funktionen er unik for Contura og patentanmeldt.

 

RBF Refuelling Boost Function
Med boost-funktionen kan du ”redde” en glød, der næsten er gået helt ud. Du åbner bare venstre håndtag, ny ilt kommer ind nedefra, hvilket sætter fart på gløden, således at du kan få ild i nyt brænde. Efter kort tid kan du igen nyde lækker ild og varme.

SSA Silent Sliding Ashtray
Skønhed i mindste detalje siger vi – og mener det. Contura 600 Style har en ny askeskuffe, som takket være design og dæmpningsfunktion glider stille og blidt ved tømning.

Varenr: 610G:4 style

Farver: sort eller grå
Vægt i kg: 120
Afprøvet effekt i kW: 3-9
Ca. opvarmningsareal i m2: optil 150

Dimensioner i cm:

højde 126
bredde 54
dybde 49,5

Afstand til brændbart:

afstand til bagvæg i cm 10
afstand til siden i cm 60
BEMÆRK: BRÆNDE LÆNGDE 36 cm

RELATEREDE PRODUKTER

Contura 556G:1

.

Contura 510:1 G style

.

© Copyrights 2015 All Rights Reserved By ILDSTEDET.DK