ISODOR
HOVEDSIDE


Heta scan-line 8 stål

  • PRIS NU

  • 12.075.- kr.
  • PRIS

  • 12.075.- kr.
  • DATABLAD

PRODUKT BESKRIVELSE

Scan-Line 8 byder på individuelle design muligheder, adskillige smarte funktioner samt den hidtil reneste forbrænding. Scan-Line 8 leveres både i støbejern, fedtsten, og en udgave med stålsider. Både støbejerns- og ståludgaven kan leveres med fedstenstop, og derudover er der flere farvemuligheder til de forskellige varianter.

Nu åbner en cirkelrundt designet brændeovn nye muligheder i boligen – med flere materialevalg, der gør stil og indretning individuel. Den nye Scan-Line 8 fra Heta er en dansk industrielt designet brændeovn med tidløse former og linjer. Med en diameter på 44 cm og en højde på 100 cm er ovnen så kompakt, at den passer til mange rum og flere forskellige boligtyper.

Flere designvalg

Ved designet af Scan-Line 8 er der både tænkt på det klassiske look, hvor en stor glasrude giver et smukt kig til flammerne – og at man har mulighed for at vælge mellem flere materialer.

Den nye brændeovn fås f.eks. med støbejerns sidekakler, støbte låger og støbt top. Mellem de støbte dele er der aluminiumsprofiler, som kan vælges i flere forskellige farver. Ønsker man i stedet en ovn, der lægger varmen ’på lager’, findes Scan-Line 8 i en version, hvor støbejernssiderne er skiftet ud med kakler af fedtsten.

Varenr: Heta scan-line 8 stål

Farver: sort
Vægt i kg: 100
Afprøvet effekt i kW: 4,5

Dimensioner i cm:

højde 101,1
bredde 44,3
dybde 44,3

Afstand til brændbart:

afstand til bagvæg i cm 12
afstand til siden i cm 35
BEMÆRK: BRÆNDE LÆNGDE 33

RELATEREDE PRODUKTER

Heta brændeovn 7A

.

Heta brændeovn 520 med bageovn

.

Heta brændeovn 510

.

© Copyrights 2015 All Rights Reserved By ILDSTEDET.DK