Lotus Brændeovne – køb flotte Lotus Brændeovne

Er du interesseret i at få en ny flot brændeovn til hjemmet, så er Lotus Brændeovne en løsning, som du aldrig går galt i byen med. Lotus Brændeovne er kendt for at være smukke, funktionelle og miljøvenlige og kan købes til fordelagtige priser i diverse udgaver hos Ildstedet.

Flotte og miljøvenlige Lotus Brændeovne
Lotus er en af de førende producenter af brændeovne og pejse i Danmark. Lotus har produceret brændeovne lige siden 1979 med et sortiment, som dækker unikke ovne og pejse såvel som diverse tilbehør.

Fælles for alle Lotus ovne og pejseindsatser er, at de er lette at betjene, har et flot design og desuden er yderst miljøvenlige. Alle Lotus´ brændeovne testes i denne forbindelse hos anerkendte prøvningsinstitutter, så kunden kan være sikker på, at en brændeovn fra Lotus altid lever op til de strengeste miljøkrav.

Brændeovne fra Lotus skabes i et tæt samarbejde med arkitekt Kaare Sølvsten såvel som teknikere og leverandører verden over. Denne inddragelse af kompetente personer og samarbejdspartnere giver en komplet Lotus brændeovn, hvor teknik, funktionalitet og design går hånd i hånd.

Køb Lotus brændeovne hos Ildstedet
Er du således blevet interesseret i at købe en brændeovn fra Lotus, så kan du finde masser af spændende tilbud hos Ildstedet. Ildstedet sælger Lotus brændeovne i mange forskellige udgaver til fordelagtige priser.

For mere information så tag kontakt til Ildstedet og hør, hvordan de kan servicere dig med pejse og brændeovne fra Lotus eller en anden producent