ISODOR
HOVEDSIDE


Termatech TT21 RS brændeovn

  • PRIS NU

  • 13.495.- kr.
  • PRIS

  • 13.495.- kr.
  • DATABLAD

PRODUKT BESKRIVELSE

Forbrændingen styres let vha. det diskrete reguleringshåndtag, der er placeret under støbejernslågen, og den store askeskuffe med tilhørende låg gør det nemt og renligt at bære asken ud, når den en sjælden gang skal tømmes.

Brændkammerets dybde giver en god og flot forbrænding, samtidig med at det skaber mulighed for et stort glødelag og modvirker asken i at hvirvle ud.

Brændeovnens topplade, låge, røgstuds og brændkammerbund er fremstillet i støbejern, hvilket forlænger levetiden og styrker stabiliteten.

I nyere og meget lufttætte huse kan det være nødvendigt at tilslutte ekstern friskluft til ovnen, da den mængde luft, din brændeovn skal bruge til selve forbrændingen, muligvis ikke vil være tilstrækkelig, hvis den skal komme fra selve rummet, den står i.

Alle TT21 modeller kan naturligvis tilsluttes friskluft direkte til brændkammeret vha. en friskluftstuds og et friskluftsæt. (Ekstraudstyr)

En ekstra fordel ved at anvende ekstern friskluft er, at brændeovnen ikke anvender boligens opvarmede luft til forbrændingen. På den måde holdes der på den opvarmede luft i boligen, hvilket øger din komfort og varmeøkonomi.

Varenr: TT21 RS

Farver: fedtsten
Vægt i kg: 183
Afprøvet effekt i kW: 5
Ca. opvarmningsareal i m2: 30-100

Dimensioner i cm:

højde 107,5
bredde 53,1
dybde 41,9

Afstand til brændbart:

afstand til bagvæg i cm 15
afstand til siden i cm 35
BEMÆRK: BRÆNDE LÆNGDE 33

RELATEREDE PRODUKTER

Terma Tech 30 S Fedtsten

.

TermaTech 20 Bazic brændeovn

.

TermaTech 20R brændeovn

.

© Copyrights 2015 All Rights Reserved By ILDSTEDET.DK