Meteor Pejse – gode tilbud på Meteor Pejseindsats

Ønsker du dig en ny pejs i stuen, så er Meteor Pejse altid en god og sikker løsning. Meteor pejseindsats er kendetegnet ved et smukt design og høj kvalitet og kan købes til fordelagtige priser hos Ildstedet.

Smukke Meteor Pejse af høj kvalitet
Meteor er en producent, som igennem mere end 25 år har forsynet danske hjem med indbygningspejse, der er fremstillet efter mål.

Meteors ovne og pejseindsatser er i denne sammenhæng konstrueret efter de bedste principper med optimal konvention igennem rør og ribber. Disse rør og ribber er forbundet med konvektionsrammer og front, hvilket giver en Meteor pejseindsats en altid optimal varmeafgivelse til dit rum eller stue.

Derudover kan lågerne fås både som højre- og venstrehængt, ligesom at fronterne tilpasses, så de stemmer overens med netop din pejs. Endelig kan alle modeller også laves som hjørnepejse eller eventuelt som gennemgående pejse, der er med til at adskille to rum.

Køb din Meteor pejseindsats hos Ildstedet
Hvis du skulle være interesseret i at købe en Meteor pejs, så kan du finde mange spændende tilbud hos Ildstedet. Ildstedet er i denne sammenhæng en landsdækkende forhandler, hvor du kan købe Meteor pejse i mange forskellige udgaver og prislejer.

Alle Ildstedets pejse kan købes kontant, med kreditkort eller alternativt via afbetaling. Derudover kan Ildstedet også i samarbejde med Sparexpres hjælpe dig med at opnå finansiering, hvis det skulle være nødvendigt i forbindelse med indkøb af ny pejs eller brændeovn