Brug for hjælp? Så ring eller skriv til os.

Brug for hjælp? Så ring eller skriv til os.

Velkommen til Isodor & Ildstedet

Ekspertise siden 1984. Brændeovne, Pejse, Skorstene & Skorstensløsninger

Isodor-Ildstedet

Ekspertise i Pejse, Brændeovne, Pillefyr, Gaspejse og Skorstensløsninger siden 1984

Isodor-Ildstedet er startet i 1984 med fremstilling af stålskorstene og isodor foring. Senere kom butikken så til, I butikken viser vi et bredt udvalg af brændeovne, pejseindsatse, gaspejse, biopejse, gulvplader, brændekurve og andet pejse tilbehør.

Vi fører blandt andet Morsø, Contura, Lotus, Hwam, Wiking, Heta, Svendsen, Termatech, Meteor, Spartherm, Dry og MCZ

Vores montører har mere end 20 års erfaring med brændeovne og skorstene, de har de nyeste kurser og er opdateret med hensyn til bygningsreglement o.l.

Vi har vores eget smede værksted hvor kan vi special fremstille skorstensrør og gulvplader, så det passer præcist til dit hus.

Virksomheden har været førende på det danske marked omkring renovering af skorstene, med speciale i foringer af forskellige typer. Isodor har gennem tiderne udviklet og patenteret produkter til skorstene, hvor der fyres med både olie, gas og fastbrændsel og med de senere års udvikling omkring olie og gas, stilles der stadig større krav til skorstenen for at undgå kondens.

Derfor har vi i samarbejde med vores tyske producent udviklet skorstensløsninger i rustfri kvalitetsstål til det danske marked. Med en Isodor skorstensløsning kan du få tilpasset materialet efter behov, hvis standard materialer ikke er tilstrækkelige så hjælper vi dig fra eget smedeværksted med at tilrette skorstensmaterialerne

Er du interesseret i Isodor skorstensløsninger er vi behjælpelige med vejledning, opmåling og tilbudsgivning